Fasad

Hydroblock 

Fasad

Vi på Decatak behandlar alla typer av fasader.

Fasadmålning

Baserad på den senaste nanoteknologin som är vetenskapligt framtagen för att täcka och skydda. Vi använder oss av två olika sortes färg, beroende på vad ni som kund efterfrågar.
Façade Paint Oil & Silicone Façade Paint

ISO Silicone Façade Paint är en vatten baserad silikonfärg, baserad på silikon bindemedel till vilkas speciella färgpigment blandas så att ytan och färgskiktet blir extremt diffusionsöppen för ånga och fukt inifrån, men stänger ute vatten och fukt utifrån.
Dessutom ger det silikon bindemedlet färgen ett otroligt lång liv, med hållbarheten på upp till 20 år, och även efter många år. kommer er fasad se elegant och välskött ut.

För mer information hänvisar vi till broschyren: Fakta om fasadmålning

Vi kommer att börja sälja färger i fler än 20 olika kulörer!

Fasadbehandling

HydroBlock® skyddar inte bara, utan återskapar aktivt den ursprungliga färgen och utseendet. HydroBlock® som appliceras på väggarna har bevisats sänka uppvärminingskostnaderna i hus.

För mer information hänvisar vi till sidan: HydroBlock.

Fasadreparation

Om er fasad är i så dåligt skick att det inte går att behandla den med våra vanliga behandlings former, kan vi hjälpa till med att laga upp fasaden så den får tillbaks sitt ursprungliga skydd. Om ni vill tilläggsisolera huset kan vi stå till tjänst även med  detta.